Filter randomly ignored in character search

Posted in

#1 by hybrid-being
2018-12-05 at 23:36
For some reason i'm randomly getting incorrect results when searching for characters using both text and filters - like searching "Sawatari" and setting Female in filter sometime returns male characters as well. Refreshing, pressing "Search!" or re-applying filter one or several times may show filtered results, with only female characters.
Or with "Sawatari" and "Terminal illness" tag - sometimes i am getting two characters (one of which seems to be lacking "Terminal Illness" trait in the first place) and sometime filter is ignored again, returning all characters with Sawatari in name/alias.Last modified on 2018-12-05 at 23:36
#2 by yorhel
2018-12-06 at 07:27
The filters did get lost when clicking one of the initial-character buttons. I've fixed that now.
#3 by hybrid-being
2018-12-06 at 09:34
Good find, but it's not the one i tried to report. Just search for "Sawatari" and "Terminal Illness" trait and refresh search results several times - you should see the problem. Also, Tagami Fumika is still returned despite lacking the "Terminal Illness" trait (and not returned when searching without "Sawatari").Last modified on 2018-12-06 at 09:48
#4 by yorhel
2018-12-06 at 09:50
Aah, you're right. That's a pretty serious bug, odd how it hasn't been noticed before. Should be fixed now.
#5 by hybrid-being
2018-12-06 at 11:02
Thanks, seems to be working fine now.

Reply

You must be logged in to reply to this thread.